torsdag 27 september 2012

Here is Johnny!

Mycket bra dag idag!!

Två pers på Strava, ligger två på ett av segmenten, och detta med en inte helt frisk cykel. Bakbromsen är fortfarande urkopplad vilket gör att jag måste köra mer planerat och tänka på stop etc. Trots detta satte jag alltså två pers idag. Tänkte lite på detta under dagen och kom fram till följande. När man kör lite lugnare så blir det inte lika ryckigt, man har ett helt annat "flow". Man gör inte samma idiot accelerationer och har därför mer kraft att kötta på där det behövs så som backar och långa rackor.

Hur som helst så har cykel lusten kommit tillbaks och jag gjorde ett ryck påväg hem med att hitta de delar jag behövde för få iordning på allt.

Det gick kanon så stort tack till Cykelspecialisten på Långholmsgatan, Danne du är en Gud, och Cykloteket i Västberga. Fixade lite mer länkar till kedjan, slapp beställa delen till växeln utan fick en från en "offer" växel, bakbromsen kommer att bytas ut helt och hållet då det inte är värt att leta reserv del till en sådan gammal växel. Men dagens dubbel tumme upp var det faktum att jag äntligen fick tag på ett par svarta froglegs!

När jag kom hem var jag på så bra humör så bestämde mig för att höstmodda hojen lite. Min sambo var inte hemma så innan skärmarna monterades på så passade jag på att skölja av cykeln i badkaret.

Skatt, om du läser detta, förlåt. ;)

Sen åkte skärmarna på, kedjans längd korrigerades, och första froglegen han bytas ut. Vilken skillnad det blev!

Om mina terrorister vill somna i tid ikväll hoppas jag hinna byta den andra froglegen och slänga på nya bromsen.

Så skönt att hitta tillbaks till cykelglädjen och nu hoppas jag bara att knäet känns bättre snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar